Land Rover aan je voeten met de Life.Limitless-collectie

Land Rover

Land Rover en het schoenenmerk Clarks hebben de voeten – uh, handen ineengeslagen en presenteren een herenschoenencollectie voor het najaar van 2018.

De twee Britse merken komen met een herenschoenencollectie genaamd Life.Limitless. De collectie bestaat uit drie ontwerpen die allemaal geïnspireerd zijn op het GO Anywehere-karakter en de veelzijdigheid van Land Rover.

Voor allerlei terreinen

De drie schoenen zijn ontworpen voor allerlei verschillende terreinen: van de stad tot in de bergen. Neem je je Land Rover een dagje mee naar de stad? Dan is de CLR.51N de juiste, lichte schoen voor jou. De CLR5w.N is de meest veelzijdige schoen en CLR53.N is juist speciaal ontworpen voor bescherming, stabiliteit en comfort in een ruige omgeving. Die trek je dus aan als je off-road gaat met jouw Land Rover.

Samenwerking

Deze eerste collectie is het begin van een samenwerking tussen de bekende merken. In de komende vijf jaar zullen beide merken elk jaar twee Life.Limitless-collecties presenteren: de ene in de lente en de ander in de herfst. De collecties zullen allemaal gebaseerd zijn op drie kernprincipes: grip, buitenactiviteiten en stabiliteit.

De Life.Limitless-collectie is nu verkrijgbaar via Clarks.com en in geselecteerde Clarks-winkels.

Comments

comments

Lees ook:  De Volvo XC40 uitgeroepen tot Zakenauto van Jaar 2024
More from Rowan Peperkamp
Vernieuwde Toyota Yaris: never change a winning team
Wie kent ‘m niet: de Toyota Yaris. Deze alom bekende B-segmenter zag...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *