Wil de échte autokenner van Nederland nu opstaan?

Autokenner, Gaspedaal

We kennen hem of haar allemaal: de autoliefhebber die ook nog eens heel veel autokennis heeft. Van technische verhalen en autohistorie, tot het hele alfabet aan nieuwe modellen. Maar welke Nederlander heeft nou de meeste autokennis van ons allemaal?

Dat wil autozoekmachine Gaspedaal.nl graag uitzoeken. Zij gaan namelijk op zoek naar de auto-expert van Nederland. Wie dat wordt, bepalen zij aan de hand van een online kennisquiz. De winnaar gaat er niet alleen vandoor met ‘Het Gouden Gaspedaal 2018’, maar krijgt ook een tankpas ter waarde van tweeduizend (!) euro.

Wat moet je doen?

De komende drie weken is het mogelijk om de korte quiz op Gaspedaal.nl in te vullen en hiermee kun je je als autokenner kwalificeren voor een plek in de finale. Nadat je de quiz volledig hebt ingevuld, krijg je een rapportcijfer van 1 tot 10. De uitblinkers komen eind november in aanmerking voor de Masterquiz: een laatste vragenronde die bestaat uit expert-vragen. Deze ronde zal uiteindelijk bepalen wie er op 28 november vol gas met de Gouden Gaspedaal Award 2018 vandoor gaat.

Waarom deze quiz?

Naast dat het vooral leuk is om de Nederlandse autoliefhebbers te testen op hun kennis, gaat het er bij Gaspedaal.nl ook om dat autokennis beloond mag worden. Volgens Niels Visser, Business Manager van de Gaspedaal.nl, zijn deze autokenners juist heel belangrijk voor hun autozoekmachine. Want wees eerlijk, iedereen heeft wel een broer, een vriendin, een neef of een nicht die alles over auto’s weet. En dat zijn precies de mensen die je graag meeneemt voor een proefrit, omdat zij precies weten waar je op moet letten. “Super handig,” stelt Visser, “en dus hoog tijd dat de autokenners van Nederland in het zonnetje worden gezet.”

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

Doe hier de quiz en maak kans op die tankpas!


—-

Headerfoto: 123RF

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Skoda Fabia: een slimme keus
De vierde generatie van de Skoda Fabia heeft zijn intrede gemaakt. Geen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *