De nieuwe BMW 8 serie cabrio is om bij weg te zwijmelen

De BMW 8 serie coupé gaf ons al rode wangetjes maar nu mogen we ook wegzwijmelen bij het tweede model uit de serie: de BMW 8 serie cabrio. Wij willen meer weten over deze knapperd.

Sportwagenkarakter

De BMW 8 serie cabrio combineert de luxe uitstraling die we van het merk gewend zijn met de stoere eigenschappen van een sportauto. Je ogen glijden met gemak langs de elegante lijnen van het exterieur, of het dak er nou op zit of niet, en naar het brede en sportieve kontje kunnen we uren staren. Het ontwerp van de auto is naast prachtig om te zien, ook belangrijk voor de performance van de auto. Zo is er in het design gebruikt gemaakt van aluminium, magnesium en met koolstofvezel versterkt plastic en creëert de aerodynamisch geoptimaliseerde carrosserie nauwelijks opwaartse druk. Alles om de BMW 8 serie een echt sportwagenkarakter te geven.

Comfort en luxe

Ook van binnen stelt deze BMW niet teleur. Vier elektrisch verstelbare sportstoelen bekleed met prachtig leer en als je wilt, zijn de hoofdsteunen van de voorstoelen zelfs voorzien van nekverwarming. Ook kun je in deze cabrio onder andere je smartphone draadloos opladen en belooft het merk een surround sound systeem van hoge kwaliteit, maar dat moeten we natuurlijk even zelf testen met een goede carpool karaoke sessie.

Bekijk hier de nieuwe BMW 8 serie cabrio:

Comments

comments

Lees ook:  DIT ZIJN DE CATEGORIEWINNAARS VAN WOMEN’S WORLDWIDE CAR OF THE YEAR 2024
More from Isabeau Kamphuis
Emoji kentekens en auto’s die op thee rijden: de leukste 1 april autograppen!
Emoji kentekens en auto’s die op thee rijden: wij hebben de allerleukste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *