Aflevering #3 Kia CarTalks met Janice Deul

CarTalks, een format van Daily Drive Media in samenwerking met Kia, vertaalt de slogan van de nieuwe Kia Ceed – ‘de beste zet’ – in een reeks human interest video’s over ondernemers die vertellen wie hen de beste zet heeft gegeven om hun dromen waar te maken.

Mode-activiste Janice Deul strijdt voor diversiteit in de modewereld. In de derde – en laatste – aflevering van KIA CarTalks vertelt ze over wat haar beweegt en wie haar de essentiële zet heeft gegeven, zodat zij zich kan inzetten op een doeltreffende, respectvolle manier. En, vooral, om zichzelf te blijven. Klaar om geïnspireerd te raken?

Comments

comments

Lees ook:  BMW i5: kan de nieuwe Fünfer als EV haar reputatie waarmaken?
More from Rowan Peperkamp
Kia XCeed: Kia’s nieuwe blockbuster?
De Ceed-familie heeft er een nieuw lid bij: de XCeed. Dat betekent...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *