Next level: de brochure van de Lexus ES 300h

Mocht Odiel’s rijtest van de Lexus ES 300h je nog niet voldoende geïnformeerd hebben, dan kun je altijd even de brochure openslaan. Al heeft dat in dit geval iets meer voeten in aarde, aangezien dit een ‘alles behalve’-standaard brochure is…

Hij is namelijk 54 centimeter hoog, weegt 26 kilo en heeft 236 pagina’s waarin àlle 101 standaard uitrustingsdetails worden toegelicht. Next level. Bij een alles behalve standaard sedan hoort ook een alles behalve standaard brochure. Say no more, dacht Lexus, met een brochure net zo zwaar als een 7-jarig kind tot gevolg. De modelbrochure van Lexus’ nieuwe ruime executive sedan is daarmee net zo uitgebreid als de standaarduitrusting van de auto zelf.

Handwerk en vakmanschap

Alle details over de uitgebreide uitrusting van de nieuwe Lexus ES 300h zijn terug te lezen in de 236 pagina’s dikke brochure. Met zijn luxe uitstraling en prachtige fotografie is de brochure puur vakmanschap te noemen. De brochure is tot stand gekomen in samenwerking met alleen kleine, lokale ondernemers. Een werkwijze die bij het merk Lexus past, aangezien zij ook vakmanschap en handwerk in hun auto’s verwerken. De brochure is met de hand geproduceerd en er is maar een beperkte oplage. Je kunt hem bij elke Lexus dealer doorbladeren of online bekijken.

101 uitrustingsdetails

De 101 uitrustingsdetails die te vinden zijn in de luxe uitgevoerde brochure, behoren stuk voor stuk tot de basisuitrusting. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch bedienbaar schuif/kanterdak, een audiosysteem van Pioneer met tien(!) speakers en een subwoofer, een 8-inch Lexus navigatiesysteem, Bi-LED koplampen, 17-inch lichtmetalen velgen én Climate Control met luchtzuiverende Nano-e technologie. En dat waren nog maar zes onderdelen van de 101.

Lees ook:  We reden in de elektrische Microlino: kan het nog schattiger?

De Lexus ES 300h Business Line – inclusief al deze 101 uitrustingsdetails uit de brochure – staat voor €52.995 bij jou op de stoep. Lexus’ nieuwe executive sedan is nu ook nog uitgebreider leverbaar en staat sinds kort bij de dealer.

Bekijk hier de 1 minute video van de Lexus ES 300h!

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Oui oui: de nieuwe Renault Clio
De vijfde generatie Renault Clio is een volledig nieuwe, zowel van binnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *