Jaguar x Armin van Buuren: Revolution

In September kregen we nog de kans om the princess of pop – Dua Lipa – te aanschouwen toen zij de exclusieve Jaguar remix van haar nummer ‘Want To’ bekend maakte. Nu was het de beurt aan Armin van Buuren om zijn nieuwe nummer ‘Revolution’ met ons te delen, geïnspireerd op het rijden in zijn Jaguar I-PACE.

Revolution

Armin van Buuren is een naam die aan weinig mensen voorbij is gegaan en hij leent deze dan ook niet zomaar aan iedere samenwerking. Maar de milieubewuste DJ maakt voor de volledig elektrisch aangedreven Jaguar I-PACE maar al te graag een uitzondering. Samen met Luke Bond en zangeres Karra creëerde hij het nummer ‘Revolution’, passend bij de het welbekende automerk dat de stap naar volledig elektrische modellen heeft genomen.

Het nummer werd gepresenteerd tijdens een Jaguar event in de A’DAM Toren in Amsterdam. Ongeveer 200 mensen waren hierbij en kregen het nummer voor het allereerst, live te horen. Natuurlijk bleef de DJ nog even op het event hangen met een volledige set.

The Pace

Ook dit event, of eigenlijke deze experience, was onderdeel van een reeks The Pace evenementen die de SUV-modellen van Jaguar in het spotlicht zetten. Dua Lipa zorgde voor de kick-off van Season One op Europees niveau en Armin van Buuren gaf hier een nationaal gevolg aan. Ja, je leest het goed: Season One, wat betekent dat er een Season Two komt! Wat er precies in dit tweede seizoen gaat gebeuren weten we nog niet, maar als het goed is komen we daar deze zomer achter..

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Powervrouwen short film: The Female Bond!
Powerrrrrrvrouwen, daar houden wij van! En wij zijn niet de enige. She’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *