Elektrisch primeur voor SEAT: de MII Electric

Er is weer een nieuwe primeur in de wereld van elektrisch rijden! Deze week start de Europese “SEAT on Tour” roadshow met de wereldpremière van de allereerste volledig elektrische SEAT als de grote ster. De Mii electric wordt als eerste onthult in Oslo, “de stad van de elektrische auto”.

Elektrische auto’s, er valt niet meer omheen te draaien (of te rijden). Nu komt ook SEAT met een volledig elektrisch aangedreven model en het allerbeste aan deze vierwieler is misschien wel dat hij betaalbaar is. De elektrische stadsauto heeft een actieradius van boven de 200 kilometer en brengt ons een stapje dichterbij een volledig elektrische autoweg.

Na een bezoek aan de Noorse hoofdstad trekt de roadshow verder naar Liverpool, de Frankfurt Motorshow, Parijs en Milaan. Naast de Mii electric kun je hier onder anderen ook de elektrische SEAT Minimó (een studiemodel dat de motorfiets en auto combineert) en de SEAT el-Born (de eerste volledig nieuwe ontwikkelde elektrische SEAT, gebaseerd op het nieuwe MEB-platform van de Volkswagen Group) spotten.

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
More from Isabeau Kamphuis
De nieuwe BMW 8 serie cabrio is om bij weg te zwijmelen
De BMW 8 serie coupé gaf ons al rode wangetjes maar nu...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *