Stijlvolle motorlaarzen voor de échte motorvrouw

Zonnebril op, in je cabrio stappen en het dakje eraf. Niks geeft je een groter gevoel van vrijheid, toch? Sommigen zijn het daar niet helemaal eens en ditchen de auto en stappen met dit lekkere weer over op de motor. Maar zonder al die body en bescherming om je heen maak je wel veel makkelijker contact met het asfalt, mocht je met de motor komen te vallen. Fingers crossed dat dit nooit gebeurt, maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn; veiligheid gaat boven alles! Naast een stevige helm is zijn goede motorlaarzen misschien wel het belangrijkste onderdeel van je motoroutfit. En de échte bikerchick kiest naast veiligheid natuurlijk ook voor stijl.

Bikerchick

Goede motorlaarzen helpen je daarnaast te beschermen tegen allerlei heftige weeromstandigheden. Dat bewijzen deze stijlvolle zwarte, eenvoudige laarzen wel. De Falco Biker motorlaarzen in het zwart hebben iets weg van een paar Dr. Martens en staan ook goed bij een bikerchick-look.

Straight out of Star Wars

De Forma MX Terrain EVO-motorlaarzen in het wit zijn moeilijk te missen. De meeste laarzen die je tegenkomt zijn zwart en deze witte exemplaren trekken dan ook zeker de aandacht. Je moet ervan houden, net als een witte auto. Maar als je ze eenmaal in huis hebt kun je de laarzen naast je motoroutfit ook als onderdeel van een (toekomstige) Storm Trooper outfit maken.

Minimal en efficiënt

Deze zwarte en simpele motorlaars staat eigenlijk goed onder elke outfit. De REV’IT Freemont ziet er namelijk niet uit als een motorlaars maar biedt wel alles bescherming en ondersteuning die je op de weg nodig hebt.

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?

Chelsea boot: motorlaars editie

De Stylmartin Oxford Black is de oplossing voor de Chelsea-boot fans onder ons die toevallig ook nog een graag op de motor springen. Klassiek, simpel en het perfecte voorbeeld van functionaliteit in combinatie met fashion.

Photo by KML from Pexels

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Top 2000: Caraoke time!
Het jaar is al weer zo goed als voorbij, wat betekent dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *