LC 500 Convertible: kan het nog sensationeler?

Lexus haar missie met deze auto: creëer de mooiste open auto ter wereld. Of dat is gelukt, laten wij aan jou. Wij kunnen onze ogen er ondertussen niet vanaf houden! Zowel open als dicht is de nieuwe LC 500 Convertible een uitermate stijlvolle verschijning.

De softtop verdwijnt na een druk op de knop volledig automatisch en in een soepele beweging van 15 seconden onder een tonneau cover, die fraai is geïntegreerd tussen de oplopende carrosserielijnen. Met gesloten dak volgt de Convertible het meervoudig onderscheiden design van de LC Coupé, die FemmeFrontaal al eens eerder testte.

Voor deze waanzinnige Lexus mag tamelijk diep in de buidel tasten. Maar dan heb je wel een unicum op wielen! Hij is leverbaar vanaf 186.995 euro.

Comments

comments

Lees ook:  Someone is going places: een duurtest met de Peugeot 308
More from Odiel Mennink
Nieuwe Lexus CT200h: La Dolce Lexus
Het zonnetje schijnt uitbundig. Het dakraampje gaat open om de warme zonnestralen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *