4WD Festival Oss: dit is wat je moet weten

Ook dit jaar vindt in het Brabantse Oss het 4WD Festival plaats: hét outdoor lifestyle evenement voor jong en oud. Een event dat in het teken staat van álles wat met 4×4 te maken heeft. Van offroad rijden tot inspiratie van avontuurlijke reizen. En FemmeFrontaal kan er voor zorgen dat jij erbij bent!

Vanwege het coronavirus is er echter gekozen voor een vernieuwde opzet van het evenement, maar dat doet uiteraard niets af aan het 4×4 spektakel. Wat kun je zoal verwachten?

Staat off-road rijden al sinds jaar en dag op je bucketlist?

Pak je kans! Op het festival kun je namelijk zelf off-road rijden: van hellingen, afdaling, rotspartijen, blubber én een waterbak. Of je nu ervaren bent of niet. Je leert onder meer te rijden met een lage gearing en leert hoe je differentieel moet locken. Ook zijn er speciale behendigheidsproeven waarbij je onder tijdsdruk je 4×4 skills kan testen. Neem dus vooral je eigen 4×4 bolide mee of stap in een demo-auto (schrijf jezelf dan wel vooraf in). Ook kun je genieten van een challenge demo die georganiseerd is door Offroad & Adventures.

Neem je 4 x 4 mee

Staat er een offroader op de stoep en ben je op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke vakantie met je auto? Dan ben je bij het 4WD Festival aan het juiste adres. Verschillende reisaanbieders brengen je op nieuwe idee voor een avontuurlijke 4×4 reis. Ook laten leveranciers je met alle liefde zien hoe daktenten en trailers werken.

Ook zijn de belangrijkste 4×4 specialisten ruim vertegenwoordigd op het event. Van verlichting, velgen, sleeptouwen, spiegels, verhogingssets, coating, banden, vering systemen tot – jawel – praktische off-road outfits.

4WD & Corona

Even een kort overzicht van de belangrijkste corona-punten, want de gezondheid van jou, je familie en vrienden is het allerbelangrijkst:

  • Maximaal 2.500 bezoekers, zodat er altijd 1,5 meter afstand gehouden kan worden.
  • Het 4WD Festival heeft een vergunning gekregen als ‘braderie’ dus bezoekers mogen niet langer dan 10 minuten op dezelfde plek blijven staan.
  • Er staan meerdere desinfectie punten langs de route.
  • Houd eenrichtingsverkeer aan.
  • Er zijn minder standhouders, dus meer ruimte voor iedereen.

Voor meer informatie omtrent de maatregelen adviseren we je de website van het 4WD Festival te raadplegen.

Jij kan erbij zijn

Dit jaarlijkse off-road festival van 4WD Magazine is niet alleen voor de professionals, maar ook voor avontuurlijke rookies. Sta je te popelen om jouw zondag in de modder door te brengen? Dan hebben we goed nieuws. FemmeFrontaal mag namelijk 5x 2 entreekaarten weggeven!

Kan je niet wachten om weer eens een event te bezoeken, laat ons in een reactie op Facebook en/of Instagram Stories weten waarom die kaarten voor jou moeten zijn en met wie je naar het 4WD Festival wilt. Op vrijdag 11 september kiezen we de winnaars en wie weet geniet jij op zondag 13 september van een onvergetelijk 4×4 event!

Ook leuk:
Report: stoerste 4×4 outdoor festival in Nederland, het 4WD Festival in Oss!

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Women’s World Car of The Year: Volvo XC40
Niemand minder dan de Volvo XC40 mag zich Women’s World Car of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *