Dit is de top 5 meest sexy auto’s van 2020

Het einde van dit (bovenal bijzondere) jaar is in het zicht. Tijd om de balans op te maken: welke FemmeFrontaal testauto is de meest sexy bolide van 2020? Ondanks dat we een stuk minder auto’s hebben getest dan vorig jaar, wisten we wél de krenten uit de pap te halen. Want deze vijf wagens zijn het kwijlen wel waard.

Nummer 5: Renault Mégane R.S. Trophy-R

Niet iedereen valt meteen voor deze opvallende verschijning, maar als je van rauwe, spartaanse rijdersauto’s houdt dan is dit een natte droom. Alles in deze auto is gericht op performance en het is een genot om hiermee over bochtige wegen te knallen. Letterlijk te knallen trouwens, want die Akrapoviç uitlaat heeft geen genade.

Lees hier hoe Rowan de stenen uit het asfalt trok met de Renault Mégane R.S. Trophy-R.

Foto door Marjolein Tetteroo.

Nummer 4: BMW 4-serie

Ook dit is een gevalletje maken of kraken: de nieuwe grille van BMW valt niet bij iedereen in de smaak. Maar let’s be honest. Niemand kan om de sensuele daklijn van deze BMW 430i heen. Een paar goede sloffen, een mooi interieur en een kek lakje en je hebt aan gretige blikken geen gebrek. Odiel was na een paar dagen in ieder geval overtuigd: ‘Deze wil ik.’

Lees hier hoe het BMW Odiel wist te overtuigen van hun nieuwe design.

Nummer 3: Mercedes-Benz E 200 Coupé

Zo’n E-klasse, en dan vooral de Coupé, is wat ons betreft de perfecte combinatie tussen zakenvrouw en bombshell. Of je nou bij klanten op de stoep parkeert, of uitgenodigd bent voor een exclusief feestje: de E-klasse Coupé past bij elke gelegenheid. Oh, en als je besluit om naar Zuid-Italië te rijden, dan is dat ook geen probleem. Deze wagen ademt comfort.

Lees ook:  FemmeFrontaal reed mee in de beroemde Zoute Grand Prix van België

Lees hier hoe Rowan het paradepaardje van Mercedes-Benz, de E-klasse, aan de tand voelde.

Rijtest E200

Nummer 2: Rolls-Royce Ghost

Een rondje in een Rolls-Royce stond stiekem toch wel op de bucketlist en Rowan kon dat dit jaar van haar lijstje strepen. De boxspring op wielen, van een goede 5,70 meter lang, kost ruim 400.000 euro en rijdt als een wolk. Achter het stuur voelt het al alsof je een adellijke titel waard bent, maar eenmaal achterin kun je gelijk aangesproken worden met ‘Hare Majesteit’.

Lees hier hoe Rowan wegdroomde onder de fonkelende sterrenhemel van deze Rolls-Royce Ghost.

Nummer 1: Polestar 1

Misschien een onverwachte nummer 1, maar als het aan ons ligt is de Polestar 1 dé definitie van ‘best of both worlds‘. Met zijn brede heupen en woeste daklijn mag deze Zweed zich absoluut sexy noemen. Zijn brute vermogen van 609 pk komt uit een tweeliter benzine motor met turbo én supercharger en van een stel batterijen. Dat hij toch een beetje groen doet, maakt hem natuurlijk extra aantrekkelijk. 

Lees hier hoe Odiel knipogen ving met deze Zweedse exoot. 

Foto door Marjolein Tetteroo.

Polestar 1

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Jeep Renegade: van alle markten thuis
De alleskunner van Jeep heeft een moderner uiterlijk gekregen en nieuwe turbomotoren....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *