Uitbuiken op de bank doe je met deze autofilms

Met het zoveelste glas wijn en een gourmet-marathon achter de rug, is het tijd om even uit te buiken. Gewoon, met een dekentje op de bank. Zoals we dat de afgelopen paar maanden al hebben gedaan. Niets is fijner dan de uren weg te kijken op Netflix. Dus daarom hier wat tips.

Fast & Furious

Het is misschien een open deur, maar deze dagen zijn de perfecte gelegenheid om weer eens van voor af aan te beginnen met de Fast & Furious-reeks. De hele bende staat op Netflix, dus je bent tot aan oud en nieuw zoet.

Cars

Kleintjes op de bank? Doe ze (en jezelf, de nostalgie!) een plezier en neem een abonnement op Disney Plus. Al is het alleen maar om samen de Cars films te gaan kijken. Autoliefde wordt er immers met de paplepel ingegoten!

Le Mans ’66

De film vertelt het verhaal over de strijd tussen Ford en Ferrari tijdens de Le Mans van 1966. Een echte must watch voor iedereen die houdt van auto’s en de bijbehorende geschiedenis. De film vind je op Amazon Prime.

The Grand Tour

En als je dan toch gebruik maakt van de Amerikaanse streamingdienst, dan hebben Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond nog heel wat kijkplezier voor je in petto. The Grand Tour voorziet je urenlang van prachtige beelden van over de hele wereld en auto’s van elk kaliber.

Enjoy!

Headerfoto: Pexels

Comments

comments

More from Rowan Peperkamp
Vier Nederlandse coureurs op longlist W Series
Het is zover: de W series! Een nieuwe formuleklasse die er voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *