Top 5 meest gelezen artikelen 2013

Wat waren in 2013 de vijf populairste artikelen op de site voor de vrouwelijke kijk op auto’s, femmefrontaal.nl? Een opmerkelijk lijstje met een onbetwiste nummer één!

Wat waren in 2013 de top 5 populairste artikelen op de site voor de vrouwelijke kijk op auto’s? Een opmerkelijk lijstje met een onbetwiste nummer één!

1. Porsche 911 4S Carrera
Zij grijpt het asfalt alsof het twee geliefden zijn die elkaar nooit niet meer wil loslaten. Wat wil je met een 3.8 liter motor met 400 paardjes onder de motorkap. Haar top ligt theoretisch bij de 300 km per uur. Het bochtenwerk is fantastisch, geen centje pijn aan boord. Alleen maar een verwende glimlach. En voor de ultieme en stabiele scheurbeleving rijst de achterspoiler bij 120 km per uur naar standje opwinding. Lees verder...
Porsche 911 femmefrontaal

2. Renault Captur
Crossovers, uitgevonden voor mensen die een klein beetje geïntimideerd raken door SUV’s. Of gemaakt voor gezinnen die met hun pindakaas etende, daar-word-je-groot-mee, kids uit hun hatchback zijn gegroeid. Dutch designer Laurens van den Acker heeft er weer een kaskrakertje bij, gokken we. De nieuwe Renault Captur. Renaults eerste crossover. FemmeFrontaal testte deze Franse rakker met hoge instap in het heuvelachtig Frankrijk. Lees verder...
RenaultCaptur_femmefrontaal_dakje

3. Jaguar F-TYPE roadster
Duimpjes gaan enthousiast omhoog na een blik op zijn woest aantrekkelijke lijf. Autoraampjes gaan snel omlaag om zijn sexy gegrom te horen. Loerende ogen kijken ons groen van jaloezie na. We reden in de Britse Hollywoodster onder de sportscars, de Jaguar F-Type! Het zou een misdaad zijn als we niet maximaal het gaspedaal in zouden trappen van de F-Type. Onze testauto draagt niet voor niets een monster van een motor mee – een V6 met 380 pk – dat smeekt natuurlijk om een beetje geseling! Lees verder...
JaguarFType_femmefrontaal_achterkant

Lees ook:  Formule 1-fans zijn met hun avontuurlijke rijstijl een verhoogd risico op de weg

4. Column Odiel Mennink: Potje ver plassen
Als het over auto’s gaat, zijn het meestal bronstige mannen die er met elkaar over bomen in de kroeg, waarbij twee of meerdere mannen elkaars autokennis testen middels een potje ver plassen. Als de mannen horen dat ik ook helemaal maf ben van alles op vier wielen, wordt er met een verbaasde blik enthousiast gereageerd. “Dat hoor je niet vaak, een vrouw die van auto’s houdt!” Lees verder...

5. Fiat 500S
De Fiat 500S is de nieuwe sportversie van de 500. FemmeFrontaal testte het kittige katje uit: “Vrrrrrroemmmmm. Dit lieve geluidje maakt ze zodra je haar mee op stap neemt. Vergelijk het met het geluid van je favoriete kat die tevreden aan het spinnen is, een naaimachine op volle toeren… Enfin, u snapt ´m wel.” Lees verder...
Fiat500s3_femmefrontaal

Fotografie header: Marjolein Reman Fotografie.
Foto Fiat 500S: AutoItalia.nl

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Meest sportieve team tijdens Ladies Economy Run
Het voelt een beetje alsof je bij je oma in de auto...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *