Onthulling nieuwe Mazda MX5

Wanneer je lekker op één oor ligt wordt de compleet vernieuwde Mazda MX5 aan de wereld getoond! Op donderdag 4 september om 03h00 in de ochtend in Barcelona, om precies te zijn. En FemmeFrontaal is erbij!

Wanneer je lekker op één oor ligt wordt de compleet vernieuwde Mazda MX5 aan de wereld getoond! Op donderdag 4 september om 03h00 in de ochtend in Barcelona, om precies te zijn. En FemmeFrontaal is erbij!

Mazda werkt al een tijdje met Alfa Romeo aan een liefdesbaby die in het najaar van 2014 geboren moet worden. En eindelijk is het zover. Tot dusver is dit de enige officiële foto die we hebben van de nieuwe Mazda MX5, een silhouet van zijn rank gespierde figuur met een blauw glanzend lakentje er overheen gedrapeerd.

Mazda heeft al gefluisterd dat de nieuwe Mazda MX5 geen kloon wordt van zijn voorgangers. Het model zal, net als de Mazda 6, Mazda CX5 en Mazda 3, het ‘Kodo’ design in- en uitademen. Dat maakt ons des te meer nieuwsgierig naar de uiteindelijke invloed van Alfa Romeo op het ontwerp van de nieuwe MX5.
De Mazda MX5 is tot nu toe de bestverkochte cabriolet ter wereld. Smart, classy, sexy en laid back. FemmeFrontaal hoopt van harte dat ook de nieuwe Mazda MX5 ons weer gaat passen als little black dress!

Wil je de onthulling live meevolgen? Dan kan dat via een livestream. Uiteraard mag je de onthulling ook volgen op Facebook FemmeFrontaal! De hashtag die Mazda gebruikt is #longlivetheroadster.

Comments

comments

Lees ook:  Maak kennis met de snelste (en duurste) elektrische cabriolet: de Maserati GranCabrio Folgore
Written By
More from femmefrontaal
Volkswagen Beetle Dune: zeg dag tegen het tutjes-stigma
Als je fan bent van dit geliefde automerk hebben wij leuk nieuws...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *