Meest sexy auto’s in 2014

Bij welke auto dacht jij dit jaar: “Wauw, sexy!”. Was het de nieuwste hatchback van een Duits merk met Claudia Schiffer in de hoofdrol? Niet heel waarschijnlijk. De kans is groot dat het één van de onderstaande sportcoupé’s was! Speciaal voor jou, onze top vijf van meest verleidelijke (en gelijk ook minst praktische) auto’s uit 2014!

Bij welke auto dacht jij dit jaar: “Wauw, sexy!”. Was het de nieuwste hatchback van een Duits merk met Claudia Schiffer in de hoofdrol? Niet heel waarschijnlijk. De kans is groot dat het één van de onderstaande sportcoupé’s was! Speciaal voor jou, onze top vijf van meest verleidelijke (en gelijk ook minst praktische) auto’s uit 2014! FemmeFrontaal editors pick:

1) Jaguar F-TYPE R Coupé
Ben jij niet zo’n stil type? Kick box je op stiletto’s? En houd je van seks in de buitenlucht? Dan is de Jaguar F-TYPE Coupé iets voor jou. De R staat voor ‘Race’. Verguld was ik met een 5.0 V8 onder de witte motorkap en 550 pk op de achterwielen. Wat een speelbeest is dit! Een sprintje naar de 100 km/h doet de Jaguar F-TYPE R Coupé in 4,2 seconden en de topsnelheid ligt op 300 km/h. Lees verder op Jaguar F-TYPE R Coupé – Speelbeest.
Jaguar F-TYPE

2) Maserati Gran Cabrio
De Maserati GranCabrio Sport is zo’n verleidelijke auto, ik kan maar niet besluiten wat ik het mooiste aan haar vind. Is het ‘t oogstrelende lijnenspel, waarbij elk lijntje prefect in elkaar overvloeit? Of zijn het de indrukwekkende uitlaten, die zorgen voor hysterisch gebrul? Ik rijd in de 4,7 liter V8 motor met 460 pk. Het effect: een sprint van 1 naar 100 km/u legt ze in vijf seconden af! Lees verder op Maserati GranCabrio – Dropdead Gorgeous.
Maserati GranCabrio

3) Alfa Romeo 4C
Drop dead gorgeous, rauw, snel, noest en ongeduldig. Alsof ik een dagje mocht oppassen op een hyperactief meisje. Wat wil je ook met een vederlicht sportkarretje van 895 kilogram en aangedreven door een 1750cc 4 cilinder turbomotor met 240 pk die van 0 – 100km/pu gaat in slechts 4,5 seconden. Lees verder op Alfa Romeo 4C – Wanna Play?
Alfa Romeo 4C

Lees ook:  Mercedes-Benz CLE Coupé: Keeping it classy

4) BMW i8
Bij deze superstar car heb je geen jurkje en pumps meer nodig! Het wegdek is de rode loper en de BMW i8 jouw meest fabulous outfit. Met zijn vleugeldeuren en Kim Kardashian heupen is hij waanzinnig mooi om te zien. De BMW i8 is de allereerste plug-in-hybride van BMW. Het is dus een sportcoupé met een stekker én benzinetank, waarbij de wielen aangedreven worden door de elektromotor én verbrandingsmotor. Een sprintje van 0 naar 100 doet hij in 4,4 seconden. Lees verder op BMW i8 – Kardashian Style.
BMW i8

5) AMG GT-S
Deze ‘Porsche-killer’ is het kleine broertje van de SLS AMG. Mijn ogen vinden zijn krachtige neus en volgen het eenvoudige, maar vloeiende lijnenspel, naar zijn atletische kont. Een sprint van 0 naar de 100 km/u doet hij in een luttele 3,8 seconden! Lees verder op Nieuwe AMG GT-S – Less is more. 
AMG GT-S

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Like FemmeFrontaal en maak kans op car perfume van Rituals!
Bij meer dan 400 likes op Facebook FemmeFrontaal mogen we een aantal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *