Infiniti speeddate prank


Wat als jouw droomvrouw een auto is? Mugen is een prachtige vrouw die op Tinder een classy uitstraling heeft. Zoals verwacht heeft Mugen binnen no-time onwijs veel matches met mannen. Ze kiest vier aantrekkelijke mannen uit om mee te daten in het romantische Zandvoort. Eindelijk is het zo ver. De dates arriveren gespannen voor de speeddate bij Club Nautique aan het strand. Maar wat als droomvrouw ‘Mugen een ‘auto’ is en niet die begeerlijke dame….? De heren eindigen op het circuit met een onvergetelijke date in de Infiniti Q50. Is dit een happy ending of niet?

Comments

comments

Lees ook:  Zes mythes over de (vrouwelijke) crashtestdummies
More from Odiel Mennink
Kia Stonic: daar zit muziek in!
Het blijft vechten geblazen in de markt van kleine SUV’s, ofwel crossovers....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *