Classic look: Fiat 500 Vintage ‘57

De Fiat 500 is inmiddels alweer 57 jaar. Om dit te vieren heeft Fiat de 500 Vintage ’57 uitgebracht. Van deze uitvoering worden wereldwijd 3500 exemplaren gemaakt waarvan, er slechts 200 naar Nederland komen. Een limited edition dus! FemmeFrontaal zocht het klassieke én nieuwe model op in de geboortestad Turijn.

VintageFiat500-femmefrontaal

Kleine meisjes worden groot want wat is de Fiat 500 in al die jaren gegroeid! Groot of klein, het maakt niets uit, een icoon is het altijd gebleven. Aan het nieuwe retro model, de Fiat 500 Vintage ’57, vallen meteen de 16 inch aluminium velgen op. Deze zijn een dikke knipoog naar de 12 inch stalen velgen van het oude model. Ze is aan te kleden in kleuren Azzurro Volare (baby blauw), Verde Lattementa (mintgroen) of Beige Cappuccino. Mooie pasteltinten die geaccentueerd worden door het witte dak, de witte spiegelkappen en de witte spoiler. Op haar neus prijkt een moderne interpretatie van het jaren 60 Fiat logo. Het interieur is voorzien van matchend wit dashboard en stoelen met lekker zacht tweekleurig wit en bruin leer. Eind april staat de Fiat 500 Vintage ’57 in de Nederlandse showrooms met keuze uit een 1.2 viercilinder met 69 pk of de 1.0 tweecilinder TwinAir Turbo 80 pk. Prijzen liggen rond de € 18.000,-.

Meer foto’s van dit fashionable wagentje van Fiat 500 vind je op Facebook FemmeFrontaal.

Comments

comments

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid
More from Evelin Dorssers
Peugeot RCZ R: Snelle Fransman
Vorig jaar wilde FemmeFrontaal Odiel al een beschuitje eten met de ‘normale’...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *