BMW vertelt je wanneer het verkeerslicht groen is

Hoe lang staat het verkeerslicht nog op rood? Heb ik net genoeg tijd om nog even van pumps te wisselen? Verkeerslichten kunnen soms een crime zijn, maar zonder die rode, oranje en groene lichtjes wordt het wel een bende op de weg. Soms lijkt alleen uren te duren voordat het groene licht is gearriveerd en je verder mag rijden. In de nabije toekomst zal dat laatste, wachten voor het verkeerslicht, voor BMW-rijders net ietsjes leuker worden. Dankzij een nieuwe technologie in de smartphone die de BMW-rijder vertelt hoe lang het nog duurt voordat het rode licht op groen springt.

Verkeerslichten-enlighten-bmw-app

Hoe helpt het de automobilist? Nou, eenvoudig gezegd kan een BMW-rijder straks in de app op zijn smartphone (of in het lcd-scherm in de auto) zien hoe lang hij nog moet wachten voordat hij verder kan rijden. BMW vertelt je dus wanneer het verkeerslicht op groen gaat. In de tussentijd kan zij (of hij) een appeltje eten, van schoenen wisselen, mascara bijwerken, file flirten of toch snel even dat ene berichtje naar huis toesturen. Omdat wij in Nederland, in tegenstelling tot veel andere landen, nog geen ‘countdown-scherm’ hebben bij verkeerslichten, kan deze gimmick van BMW best nog eens van pas komen!

BMW-EnLighten-smartphone-app-2

Comments

comments

Lees ook:  Formule 1-fans zijn met hun avontuurlijke rijstijl een verhoogd risico op de weg
Written By
More from femmefrontaal
Fotodagboek Team Pink Ribbon goes Junkyard race!
Femme Frontaal racingladies Rianne en Evelin reden donderdag 27 oktober de ZES...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *