Proef de power van een BMW M!

Wanneer het gaat om rijdynamiek en krachtige motoren zijn de M-modellen van BMW legendarisch. De letter M staat niet voor niets bekend als de krachtigste letter ter wereld. Om trouwe klanten van BMW Renova in het zonnetje te zetten trakteerden we ze op een ritje in de ultieme BMW!

Op video komt een BMW M5 niet zo machtig over, maar in het écht! Zo hey, wat een geluid!” Deelnemer Tim.

Een onvergetelijke rit in een BMW M4 cabriolet, BMW M5 sedan of een BMW M6 Gran Coupé, een jongens- én meisjesdroom. Het is de tweede keer dat BMW Renova in samenwerking met FemmeFrontaal een BMW M-event heeft georganiseerd. Dit keer voor zowel dames als heren, maar wel begeleid door de rijvaardigheidstrainers Kim en Evelin van FemmeFrontaal. De klanten van BMW Renova hadden de keuze uit maar liefst drie M-modellen en de futuristische BMW i8. Waarvan de bloedmooie en rauwe BMW M4 cabriolet bij de aanwezige dames en masse de hoogste voorkeur genoot.

BMWM-event-Renova-Tilburg-FemmeFrontaal-Kim

“Hoe kleiner hoe beter wat mij betreft, dus de M4 was voor mij persoonlijk de beste match. En daarbij was het zondag ook nog eens heerlijk cabrio-weer, dat hielp zeker mee.” Kim.

BMWM-event-Renova-Tilburg-FemmeFrontaal-i8

Ik heb me vermaakt in de BMW M4 cabrio en als klap op de vuurpijl een rondje gedaan in de i8!” Deelnemer Esmeralda.

Zowel de BMW M4, M5 als M6 komen natuurlijk maar deels tot zijn recht op de openbare weg, maar voor velen al indrukwekkend genoeg om even te proeven aan de power én het waanzinnige geluid van een BMW M. Na een korte kennismaking en een heerlijke espresso konden de dames en heren niet wachten om in de snelle bolides plaats te nemen en de motor te laten brullen. Het parcours in Tilburg van ruim 20 minuten bracht de klanten via de snelweg en landweggetjes weer terug naar de thuisbasis van M-expert Renova. Tijdens de route werden de deelnemers vertrouwd gemaakt met de auto: wagenbeheersing en uitleg van de veiligheidssystemen. En natuurlijk ontbrak het het testen van de brute vermogens niet met maar liefst 431 pk in de BMW M4 en 560 pk in de BMW M5. Uiteraard rekening houdend met het overige verkeer en de snelheidslimieten.

Lees ook:  De vernieuwde Škoda Octavia (2024): Improvement in the details

BMW-event-Tilburg-koffie

BMWM-event-Renova-Tilburg-FemmeFrontaal-M4-cabrio

Het waren weer twee dagen met alleen maar big smiles en positieve geluiden, helemaal top om bij te zijn geweest!”, aldus Kim. FemmeFrontaal Evelin sluit zich daar bij aan:Met de M van meesterlijk sloten we twee mooie dagen af. Heerlijke wagens en enthousiaste mensen!”

BMWM-event-Renova-Tilburg-FemmeFrontaal-Viktor

Nice to know, een leuke test voor jullie. Wij  vroegen de deelnemers van het BMW M-event antwoord te geven op de volgende drie vragen:
1. Waar staan de kleuren in het BMW M-logo voor?
2. Hoeveel cilinders heeft een BMW i8?
3. Hoeveel pk heeft een BMW M4 Cabrio?
——->
De antwoorden:
1. Rood = Texaco olie. Blauw = Kleur van de deelstaat Beijeren. Paars = Menging van beide kleuren/samenwerking BMW en Texaco.
2. Drie cilinders.
3. 431 pk.

Nieuwsgierig naar meer foto’s! Bekijk ze hier:

Op 19 en 20 september konden onze trouwe BMW klanten een rit maken in de BMW M modellen en de BMW i8! Onder begeleiding…

Posted by BMW Renova on dinsdag 22 september 2015

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Fiat 600e: dit is wat je moet weten over het elektrische retro model uit de Fiat Fabriek
De iconische Fiat 600 is terug. De herintreder rijdt na bijna zeventig...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *