Verwend worden door Peugeot, hoe voelt dat?

Peugeot

Wist je dat het verhaal van Peugeot start met lekker eten. De allereerste pepermolen (1842) is namelijk door het Franse merk uitgevonden. Veertig jaar later zijn de Fransen pas auto’s, toen nog rijpepermolenwielen genaamd, gaan maken. En nog steeds is de pepermolen van Peugeot dé Rolls Royce onder de pepermolens. Om de liefde voor auto’s én food te vieren nodigde Peugeot FemmeFrontaal uit voor het Peugeot Extraordinaire event!

Waarom een Peugeot Extraordinaire event voor lifestyle bloggers? “Omdat auto’s verder gaan dan techniek en pk’s, het gaat om de beleving eromheen. Peugeot heeft zo’n rijk geschiedenis, dat gaat veel verder dan automotive, en dat willen we graag met je delen”, vertelt Ellis Blasé, pr-manager van Peugeot.

Om dat te illustreren worden de uitgenodigde lifestyle bloggers tijdens het #PeugeotExtraordinaire event door Peter Lute, getalenteerde chef-kok van LUTE restaurant en tevens Peugeot Ambassadeur, in de watten gelegd met een overheerlijke en fotogenieke brunch. Met als amuse professionele visagie – om de Prada tassen onder onze ogen te maskeren –  én als dessert een professionele fotoshoot mét de nieuwe Peugeot 308 GTI door fashion fotograaf Reinier van der Aart.
Peugeot

Geen idee of de andere lifestyle bloggers net als ik zo onder de indruk waren als ik van de GTI: “Ja, leuke auto!”, hoorde ik regelmatig om me heen. Leuke auto, leuke auto??? Denk ik dan gelijk. “Weet je wat een leuke auto is? Een Peugeot 208. Maar dit is een Peugeot 308 GTI, ladies! G.T.I.” Glazige ogen kijken me aan… Mijn missie is nog niet volbracht.
En ik zou FemmeFrontaal niet zijn als ik ook nog even snel een paar rondjes reed in de nieuwe 308 GTI. Lees en bekijk hier de terugblik op mijn persreis vorig jaar oktober in Portugal, waar ik de Peugeot 308 GTI test op een circuit even buiten Porto.
Peugeot

Lees ook:  Hoe kun je een Univé autoverzekering afsluiten die bij je past?

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Deze 100% EV is verkozen tot Auto van het Jaar 2023
De Jeep Avenger is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2023! De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *