Met een carport houd je jouw auto mooi

carport

Of je nu een kleine Fiat rijdt of de luxe geniet om een BMW te mogen rijden: jouw auto moet er net als je outfit altijd piekfijn uitzien. Dit kun je natuurlijk realiseren door je auto goed te onderhouden, maar ook de plek waar jij jouw auto laat speelt een belangrijke rol bij het intact houden van het exterieur van je vervoersmiddel.

Tip top aan de binnen- en buitenkant
Een auto mag gerust een afspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde binnenkant geef je jouw auto direct een beetje van jezelf mee. Denk daarbij aan een bekleding die afgestemd is op jouw smaak, zowel wat het design als de kleur betreft, maar ook een stuurhoes kan direct voor een andere look zorgen. Bijpassende automatten maken het interieur van je auto helemaal af.

Niet alleen de binnenkant moet er piekfijn uitzien, hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de buitenkant van je auto. Regelmatig een autowasserij opzoeken is een must om verzekerd te zijn van een stralende wagen, waarmee je je overal kunt vertonen. Gecombineerd met een wasbeurt is het raadzaam om zo nu en dan de auto te waxen om deze te voorzien van een extra beschermende laag.

Veilig opgeborgen onder de carport
Een garage is natuurlijk de beste optie om je schoongewassen auto optimaal in orde te houden, maar helaas is dat bij lange na niet haalbaar voor iedereen. Gelukkig bieden bedrijven als Tuinmaximaal met verschillende carports uitkomst. Het voordeel van een carport is dat deze helemaal afgestemd kan worden op jouw budget, de beschikbare ruimte en het aantal auto’s dat je hieronder wilt zetten.

De enige voorwaarde om een half open garage te kunnen creëren is het hebben van voldoende ruimte naast het huis, aangezien het afdak aan de zijkant van het huis gemonteerd wordt. Twee of drie staanders houden het dak op zijn plek. Onder het afdak is je auto beschermd tegen veel weersinvloeden waaronder de zon en regen, waardoor er niet zo snel sprake zal zijn van roestvorming. Op deze wijze kun je optimaal genieten van je wagen onder alle omstandigheden.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Nieuwe Mazda MX5 object van begeerte
Diep in de nacht in El Born, de meest hippe wijk van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *