Ed Sheeran is overweldigd door reacties op zijn hits, maar die van de politie zag hij niet aankomen!

Ed Sheeran, police

We sprongen bijna een gat in het plafond toen Ed Sheeran aankondigde dat hij de eerste week van het nieuwe jaar een betere kick-off ging geven dan we ooit hadden durven dromen: nieuwe muziek! Na een jaar pauze komt de zanger zonder fandom (want de hele wereld is fan van hem) met twee gloednieuwe singles: “Shape of You” en “Castle on the Hill”. Hij zegt niet blijer te kunnen zijn met alle lovende reacties op de twee nummers, maar een reactie die hij vast niet aan zag komen was een waarschuwing van de politie.

In zijn nieuwe hit “Castle on the Hill” zingt Ed over “I can’t wait to go home. I’m on my way, driving at 90 down those country lanes” en blijkbaar nam de politie dit (misschien iets té) serieus en gaf de zanger een veiligheidswaarschuwing over dit rijgedrag.

EdSheeran_policetweet

De zin (en het nummer) zouden gaan over zijn thuisplek Suffolk en ontving van de locale politie tweets over veilig weggedrag. “Know you want to get home but please slow down on Suffolk Roads”, stuurde sergeant Chris Harris van de Norfolk and Suffolk Roads Police hem op twitter. Gevolgd door het goede oude advies “Drive to arrive”, want verkeersveiligheid blijft natuurlijk pas echt hangen als het rijmt.

Nu waarderen wij de zorgen van sergeant en staan wij absoluut aan de kant van verkeersveiligheid, maar misschien neem je de popster toch iets te serieus Chris? Het hele gebeuren zorgt in ieder geval voor een goed verhaal.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Jaguar x Armin van Buuren: Revolution
In September kregen we nog de kans om the princess of pop...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *