4 x musthaves voor een winterse roadtrip

Musthaves

Strandliefhebbers verklaren je waarschijnlijk voor gek als jij voor de lol met -9 naar buiten gaat om te skiën, te wandelen of te langlaufen. Laat staan dat jij er 1500 kilometer voor trotseert met je auto. Jij bent een ultieme wintersporter. Met deze vier wintersport musthaves kom je veilig en lekker warm aan op je eindbestemming aan!

Hot drinks

musthaves, roadtrip
Hij houdt warm wat warm moet zijn, de vacuüm-thermosfles. Onmisbaar als je op weg bent naar een hutje op de hei in the middle of nowhere in Zwitserland of Scandinavië. Hoe lekker is het als je zelfs midden in de natuur, bij wintersport temperaturen een dampend warme kop koffie kunt serveren?

Geitenwollensok

musthaves, roadtrip
Met recht dé sok voor als je altijd last hebt van koude voeten! Hoe ouderwets ook, de Noorse sok is gemaakt van wol in combinatie met een sterke vezel. Ze zijn daarom duurzaam en verwarmen door jouw voeten veel beter dan normale sokken. De Noorse sok, onmisbaar als je een koukleum bent en handig voor onderweg als je ineens last van koude voeten krijgt, of je passagiers.

Warm lijf

musthaves, roadtrip
“Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”, een Noors gezegde. En waarheid als een koe. In Scandinavische landen weten ze immers wat kou is. Bezuinig daarom nooit op een lekkere warme winterjas. Mocht je ermee gaan skiën, kies er dan eentje die superwarm is, waar je lekker in kan bewegen, die goed aansluit op je lijf en ademt.

Fleece

musthaves, roadtrip
Vrouwen zijn gek op fleece. In de winter zitten we dan ook het liefst op de bank met een zacht fleecedekentje. Nu heb je dat op wintersport niet altijd bij de hand, so why not a fleece jas! Lekker warm en je kunt er tijdens de apres ski ook nog eens lekker in bewegen op Tiroler muziek.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Zonnen

musthaves, roadtrip
Hey strandliefhebbers, ook op wintersport kun je lekker zonnen hoor! En als het meezit zie er na een dagje vertoeven op de piste uit als een pandabeer door de afdruk van je giga skibril. Lekker, die wintersportzon, maar ook oppassen geblazen, want de sneeuw weerkaatst UV-straling waardoor de kans op zonverbranding extra groot is. Inpakken dus, zonnebrand.

Auteursrecht header: 9mot / 123RF Stockfoto

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Top 6 producten die Nederlanders meenemen op autovakantie
Pricewise vertelde ons dat uit onderzoek blijkt dat de helft van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *