Is autorijden straks nog wel te betalen?

In een live radiodebat op BNR Nieuwsradio op woensdag 23 april 2014 gingen politici, verkeersexperts en ANWB-leden hierover met elkaar in discussie. Ook FemmeFrontaal Odiel was erbij en vertelde hoeveel zij per maand kwijt is aan haar MINI Cooper cabrio.

Is autorijden straks nog wel te betalen? Het was Trending Topic op Twitter #autodebat. In een live radiodebat op BNR Nieuwsradio op woensdag 23 april 2014 gingen politici, verkeersexperts en ANWB-leden hierover met elkaar in discussie. Ook FemmeFrontaal Odiel was erbij en vertelde hoeveel zij per maand kwijt is aan haar MINI Cooper cabrio. Nieuwsgierig? Luister hier de uitzending van BNR terug. Presentatie Meindert Schut.

En hier het filmpje van Het Grote Autodebat waarin FemmeFrontaal Odiel te zien is met haar ‘Suzy Brown’.

Het Grote Autodebat werd georganiseerd door de ANWB en BNR Nieuwsradio.

Comments

comments

More from Odiel Mennink

FemmeFrontaal bij het Grote Autodebat

Kan ik straks mijn auto nog wel betalen? Belastingen, accijnzen, brandstofprijzen en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *