Smart on Tour

FemmeFrontaal was in Berlijn al bij de officiële onthulling van de Smart fortwo en Smart forfour en deed dat in Rotterdam nog eens dunnetjes over. Smart gaat namelijk op Roadshow en doet 15 verschillende landen aan om de ‘FOR a new urban joy’ boodschap te verspreiden. Smart wil zieltjes winnen, want de verkoopcijfers van de vorige modellen verdienden geen krulletje van de juf….

FemmeFrontaal was in Berlijn al bij de officiële onthulling van de Smart fortwo en Smart forfour en deed dat in Rotterdam nog eens dunnetjes over. Smart gaat namelijk op Roadshow en doet 15 verschillende landen aan om de ‘FOR a new urban joy’ boodschap te verspreiden. Smart wil zieltjes winnen, want de verkoopcijfers van de vorige modellen verdienden geen krulletje van de juf….

Smart Rots

Gewapend met een positieve uitstraling om de wereld een stukje vrolijker te maken, laat Smart zien dat het van de al plat gereden paden afwijkt en een eigen weg inslaat. Geen eenheidsworst en het lef om de status quo uit te dagen! Er worden zelfs ‘Steve Jobs’-achtige filmpjes ingezet om dit te benadrukken (www.smart.nl/for).

De 29 al bestaande Smart verkooppunten in Nederland maken een groeispurt door want in totaal komen er maar liefst eenenveertig. Smart vind je bij de Mercedes-Benz dealer, maar omdat Smart nou eenmaal andere kopers aantrekt dan Mercedes-Benz worden er ook speciale Smart verkopers getraind die de doelgroep beter moeten begrijpen.

Smart interieur

De fortwo en forfour zijn leverbaar met 71 pk en 90 pk motor. Prijzen van de Smart fortwo beginnen bij € 10.795 en van de Smart forfour bij €11.995 en zijn vanaf eind dit jaar leverbaar. Uiteraard komt er later nog een snellere en sportieve Brabus variant. Over een dieselsmaak wilde Smart nog niets loslaten maar de kans is groot dat deze er wel komt. Liever groen doen? Met de Smart electric drive is dat vanaf 2016 ook mogelijk.

Smart Rotterdam

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en opties op deze twee stadsrakkers? Lees het hier.

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Vlog: Melanie vertelt waarom je naar de documentaire De Autovakmannen moet!
In de documentaire Autovakmannen neemt filmmaker Gwen Jansen je mee in het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *