1 december uitslag Women’s World Car of the Year

Het aftellen is begonnen. Maandag 1 december wordt bekend gemaakt welke auto de felbegeerde titel ‘Women’s World Car of the Year’ 2014 verdient!

Het aftellen is begonnen. Maandag 1 december wordt bekend gemaakt welke auto de felbegeerde titel ‘Women’s World Car of the Year’ 2014 verdient!

De genomineerde auto’s worden onder andere beoordeeld op veiligheid, waar voor je geld, esthetiek, opbergruimte, kindvriendelijkheid, gemak van rijden, sexappeal en ecologische voetafdruk. De categorieën waaruit gekozen kan worden zijn: family car, sports car, economy car, luxury car & SUV of the year. Per categorie wordt er ook een winnaar vastgesteld.
In 2013 werd de Ford Fiesta 1.0 EcoBoost uitgeroepen tot eindwinnaar van ‘Women’s World Car of the Year’ award.

New-Ford-Fiesta-06

Vanuit de internationale organisatie van ‘Women’s World Car of the Year’ worden de (internationale) hoofdkantoren van de winnende automerken via een persbericht én youtube-video geïnformeerd. Vanuit FemmeFrontaal zal er nationaal ook een persbericht naar alle importeurs en pers worden gestuurd.

De jury van Women’s Car of the World 2014 bestaat uit 21 gerenommeerde vrouwelijke autojournalisten van over de hele wereld. Odiel Mennink, oprichter en testredacteur van FemmeFrontaal.nl, maakt vanaf 2014 namens Nederland deel uit van de internationale jury van de Women’s World Car of the Year Award.   

Dus, houd op 1 december je mailbox in de gaten en check regelmatig www.femmefrontaal.nl om als eerste het grote nieuws te horen! #wwcoty

Comments

comments

Lees ook:  Déze SUV wint de Women's Worldwide Car of the Year Award 2024
More from Odiel Mennink
FemmeFrontaal Valentijn Cadeautips
Is jouw geliefde (of heimelijke) liefde helemaal maf van auto’s? Verras hem...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *