Tesla Model 3 voor vrouwen en Tesla Model X voor families

Tesla Model 3

Binnenkort verkoopt Tesla niet alleen auto’s aan mannen, maar ook aan vrouwen! In slechts twee weken tijd werden we voorgesteld aan twee nieuwe Tesla’s: de Tesla Model X én de Tesla Model 3. En laat juist de Tesla Model 3 mega populair te zijn onder vrouwen.

Tesla Model 3

Alsof het de drie-dolle-dwaze dagen van de Bijenkorf was heeft Tesla bijna 280.000 bestellingen in slechts drie dagen tijd ontvangen van de Tesla Model 3, waarvan de helft vrouw is. Dat is een immens aantal. Waarom is de Tesla Model 3 zo populair onder vrouwen? Nou, hij is een slag kleiner dan de Tesla Model S en daarmee ook een stuk praktischer. Ook is hij betaalbaar geworden. Ter vergelijking: een Tesla Model S kost minimaal 70K en een Tesla Model 3 straks 35K in USD. Kijk, dat biedt perspectief. De actieradius van de Tesla Model 3 zit rond de 345 km. In dat laatste zit dus nog geen verbetering. Hoe aanlokkelijk ook, de levertijd van de Tesla Model 3 #duurtlang. Ruim twee jaar (!). Stel je voor, je moet tot 2018 wachten totdat jij je favoriete pumps of jack mag aantrekken. Voldoende tijd dus om nog van gedachten te veranderen…
Tesla Model 3

Tesla Model X

Met de Tesla Model X hoopt Tesla, in tegenstelling tot de Model S, gezinnen aan te spreken met deze Tesla, want het is een SUV. En ook nog eens eentje die ruimte biedt aan zeven personen. Wel is de Tesla Model X een stuk smaakgevoeliger dan de Model S of Model 3, de Model X heeft namelijk achter vleugeldeuren, wat een bijzondere aanblik oplevert. Ook is het mogelijk om achter de Model X een sleurhut te hangen, hij is leverbaar met trekhaak. De eerste elektrische auto mét trekhaak dus. Zie je het al voor je? Tesla wordt nog eens burgerlijk! Totdat je de prijs van de nieuwe Tesla Model X hoort, bijna 95K.
Tesla Model X

Lees ook:  FemmeFrontaal stapt in het prototype van de nieuwe Škoda Superb

FemmeFrontaal maakte twee weken geleden in real life kennis met de wingman van Tesla, in de Tesla fabriek in Tilburg.

Nieuwsgierig naar meer beelden van de Tesla fabriek, check de rondleiding die wij daar kregen (inclusief een ritje op de indoor testbaan):

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Een Renault Kadjar alstublieft?
Vanaf vandaag zijn we nog een SUV rijker! Renault introduceerde vanmiddag de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *