Valentijnscadeau tip: Driften & Lippenstiften!

valentijnscadeautip

Valentijnscadeau tip met korting! Het Drift & Lippenstift Event

De eerste editie van het Drift & Lippenstift was een daverend succes, dus een tweede editie kon natuurlijk niet uitblijven!  Wil jij weten wat je moet doen in een auto als er zich een noodsituatie voordoet? Heb jij een auto ongeluk gehad en wil je het plezier in het autorijden weer terugvinden? Of wil je gewoon je grenzen verleggen en plezier maken op nat wegdek?

Op zaterdag 8 april breng jij in de ochtend je rijvaardigheid naar een hoger niveau.  Je leert hoe je noodstops maakt, obstakels ontwijkt en onder- en overstuur herkent. Na een heerlijke lunch ontdek je de laatste make-up trends, welke kleuren bij jou passen en ga je nog meer stralen!  Aan het einde van de dag ga je natuurlijk niet met legen handen naar huis. Dit event is uniek en Ladies Only, en dat geldt zelfs ook de instructeurs.

Love is in the air en daarom krijg je een hele mooie Valentijnskorting! Kijk snel hier: www.autolicious.nl.

Comments

comments

More from Evelin Dorssers
VLOG Mercedes-Benz SLK Cup: waarom ik dit de gaafste raceklasse van Nederland vind
Nederland telt heel wat raceklasses. Voor een coureur is het net een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *