Rij jij een Porsche? Dan schijn je een waanzinnig seksleven te hebben

Porsche, seksleven

Blijkbaar staat de auto die je rijdt tóch in verband met je seksleven. We knew it! Het kan namelijk niet zo zijn dat Dacia-rijders – no offence – een waanzinnig seksleven hebben. Het gegeven dat Porsche rijders de beste tijd onder de lakens hebben, klinkt wat dat betreft ook een stuk logischer.

Uit onderzoek van erotische gemeenschap JOYclub blijkt dat Porsche rijders erg tevreden zijn met hun seksleven. Op zich logisch als je dit naast het onderzoek legt wat aangaf dat Porsche rijden net zo verslavend is als zoetigheid of lekkere seks. Ruim 65% geeft aan op seksgebied gelukkig of zelfs zeer gelukkig te zijn. Ook hebben zij de meeste seks in de auto. Ten eerste (mening van de redactie hier): hoe haal je het in je hoofd om je Porsche bloot te stellen aan mogelijke, uh, vlekken? Ten tweede: hoe?! Porsches zijn over het algemeen niet heel ruim. Of gaat dit over een Cayenne? Misschien nog eens wat car-masutra raadplegen…

Seksueel depressief

Bestuurders van een SEAT en een Skoda staan helaas achteraan bij het stoplicht: slechts 41,7 en 45 procent van de eigenaren noemt zichzelf gelukkig met hun liefdesleven. Meer dan 20 procent gaf zelfs aan seksueel depressief te zijn. Of deze uitkomsten kloppen, is nog maar de vraag. Het kan ook zo zijn eigenaren van non-premium auto’s een stuk eerlijker zijn, dan de eigenaren van luxe bakken.

Do-it-yourself kampioen

Nog een interessante uitkomst is dat Tesla-rijders het liever zelf doen. Zonder dat zij actief zijn met een partner, komen ze toch voldoende aan hun trekken. Do-it-yourself kampioenen zijn echter MINI-rijders. Ruim 73% besluit meerdere keren per week de handen uit de mouwen te steken.

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

Fotografie header: Lars Oosterveen.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
AutoRAI test: droomrijder of joyrijder?
Ben jij een droomrijder of joyrijder? Hoe vind je de auto die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *