Kristina Bozilovic ambassadeur Jaguar XF

Businesslady Kristina Bozilovic heeft vandaag de sleutels van haar nieuwe Jaguar XF ontvangen. “Kristina is een jonge (35), succesvolle onderneemster met een geheel eigen stijl en smaak. Iemand die perfect past bij het merk Jaguar”, aldus Jaguar.

Businesslady Kristina Bozilovic heeft vandaag de sleutels van haar nieuwe Jaguar XF ontvangen. “Kristina is een jonge (35), succesvolle onderneemster met een geheel eigen stijl en smaak. Iemand die perfect past bij het merk Jaguar”, aldus Jaguar.

Picture perfectJaguar ambassadeur1
Vandaag heeft Kristina Bozilovic, hoofdredactrice van Talkies Magazine, een splinternieuwe Polaris White Jaguar XF in ontvangst genomen. “Kristina is een jonge (35), succesvolle onderneemster met een geheel eigen stijl en smaak. Iemand die perfect past bij het merk Jaguar. Met modellen als de XF, XF Sportbrake en F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan. Binnenkort hopen we overigens nog één of twee bekende namen te presenteren die er trots op zijn dat ze Jaguar gaan rijden”, aldus Aldo Van Troost, Communicatie & PR Manager van Jaguar.

Stoer en sportief
Kristina: “Zelf ben ik dol op autorijden en voor mij persoonlijk was rijden in een Jaguar altijd al een droom. Het is heel bijzonder om zo’n droom te kunnen realiseren door nu in de Jaguar XF te rijden. Voor mij is de XF stoer, praktisch en sportief! Daarbij is Jaguar als merk net zo vooruitstrevend, ambitieus en eigenzinnig als ik. Door mijn functie als hoofdredactrice van Talkies Magazine heb ik tevens een mooi netwerk om Jaguar bij de juiste doelgroep de aandacht te geven die het verdient.”

Kristina heeft gekozen voor een XF 2.2D, uitgevoerd in Polaris White met een zwart lederen interieur. De Jaguar XF is in Nederland al leverbaar vanaf € 49.900,- inclusief BTW en BPM. Eigenlijk best betaalbaar, zo’n Jaguar. Binnenkort maakt Jaguar ook zijn nieuwe ambassadeur voor de woest aantrekkelijke Jaguar F-Type bekend. Wat weten we al? Deze mannelijke ambassadeur zal een succesvolle en aantrekkelijke mooiboy van achter in de dertig of begin veertig zijn. FemmeFrontaal fantaseert alvast een eind weg… Keep you posted!

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Toyota GT86 Cb ontworpen voor vrouwen
Toyota kondigde een nieuwe versie aan van de noeste Toyota GT86, dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *