Kan het dak eraf? Check de cabrioradar!

Kan het dak er vandaag af? Check het antwoord vanaf vandaag op www.cabrioradar.nl. Dé buienradar speciaal voor cabriorijders.

De cabrio is voor veel mensen een droomauto en het rijden met het dak open biedt het ultieme gevoel van vrijheid. Zelfs in de winter als het zonnetje flink schijnt is het met een warme shawl en handschoenen heerlijk vertoeven in een cabrio, stoelverwaming op standje maximaal én gaan. Nu hebben wij in Nederland helaas nogal vaak te maken met druilerig en onvoorspelbaar weer, helaas. Uit onderzoek van Marktplaats blijkt dan ook dat cabriorijders in Nederland slechts 36% van de tijd met hun kap open rijden, terwijl dit voor veel bezitters (44%) juist de belangrijkste reden is voor de aanschaf van een cabrio. Daarom heeft de site in samenwerking met Buienradar een speciale Buienradar voor de cabriorijder ontwikkeld: www.cabrioradar.nl. Jouw check, check, dubbelcheck of je nu met het kapje open of dicht moet rijden.

BMW 1 serie cabriolet_femmefrontaal_rijdend

Leuke weetjes over cabriorijders
Cabriorijder zien zichzelf als echte levensgenieters (62%). De niet cabrio rijders zien cabrio rijders vaker als aandachtzoekers en macho’s. Van de bekende Nederlanders worden Gordon, Linda de Mol en Jort Kelder als typische Cabriorijders gezien. Mark Rutte, Koning Willem Alexander en Frans Bauer zien we niet echt achter het stuur van een cabrio. De belangrijkste reden waarom een cabrio vaak als droomauto wordt bestempeld is het vrije gevoel wat de auto geeft wanneer je met open dak rijdt.

Comments

comments

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie
Written By
More from femmefrontaal
Mercedes viert 50 jaar AMG met de beste speelgoedauto ooit
Mercedes-AMG viert zijn vijftigste verjaardag dit jaar! Dit wordt natuurlijk groot gevierd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *