FemmeFrontaal zoekt kick (g)ass ladies voor 24-uurs kartrace

kartrace

Kom jij ons FemmeFrontaal ladies kartteam versterken?  Op 18 en 19 juni is het plan om mee te doen aan de 24-uurs indoor kartrace in de KartFabrique.  We willen een team van ongeveer zes dames samenstellen die samen 24-uur lang de strijd aan gaan met andere karteams. Natuurlijk gaan we voor de eerste plaats, maken we een strijdplan met tijdschema en strategische pitstops maar het gaat bovenal natuurlijk om de FUN!

Deze onvergetelijke 24-uurs ervaring kost €1.395. Dit is inclusief een veldbed (voor je schoonheidsslaapje 😉 en ontbijt. Maar we zijn natuurlijk met een team dus we delen dat bedrag door het aantal deelneemsters.  Stel je voor, we zijn met zes kick (g)ass ladies dan kost deze race je nog maar €232,50 en mocht je sponsors weten, zij zijn altijd welkom!

Dus, ben jij of ken jij een dame met race/kartervaring die zin heeft om de mannen te laten zien dat vrouwen kunnen racen? Laat het ons weten via femmefrontaal@gmail.com voor 30 mei a.s., dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Comments

comments

Lees ook:  Renault 5 E-Tech Electric: de retrocar die je wél wilt hebben
More from Evelin Dorssers
Abarth 695 Maserati Edizione: Kick ass
Fiat weet wel wat lekker is. Naast vaste partner Abarth is het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *