De hoogtepunten van 2016 volgens de redactie van FemmeFrontaal

hoogtepunten van 2016

Tien, negen, acht, zeven…. Ons aller-laatste lijstje van 2016! Dit was voor FemmeFrontaal een veelbesproken jaar. Met het testen van de meest uiteenlopende auto’s (van koddig tot sexy), verse redactrices (Riann, Isabeau en Rowan) en nieuwe business (Peugeot NL, Mazda Nederland, James Garages, PR-bureaus, Ruttchen, Sunny Cars e.v.a.). Het gas gaat er ook in 2017 weer flink op! Maar voordat we verder aftellen van zes, vijf, vier, drie, twee, een… Wat waren volgens de redactieleden van FemmeFrontaal de hoogtepunten van 2016?

Odiel Mennink (editor-in-chief): “Van veel auto’s die ik test kan ik redelijk eenvoudig en zonder al teveel emotie afscheid nemen. Maar bij één auto lukte mij dat niet. Eentje die, als ik héél hard zou werken, gewoon haalbaar was. Het allereerste moment dat ik mijn nieuwe liefde op wielen in levenden lijve zag was op 4 september 2014 03:00AM in Barcelona. En toen wist ik het: dit wordt mijn auto. In juli 2016 werd hij van mij. Dat was wel even een momentje…Een nieuwe Mazda MX-5 yeahhhhh!!”

Evelin Dorssers (managen editor): “Mijn testdrive met de nieuwe BMW M2 natuurlijk! Tot in het holst van de nacht rijden en er maar geen genoeg van krijgen. Flirt factor to the max!”

Marjolein Reman (fotograaf): “Achterin de BMW 7 Serie met de voetjes omhoog! Terwijl ik gereden werd in de ‘captains chair’ en langzaamaan in slaap viel. Heerlijk!”
marjolein_reman_fotografie_bmw750li_4

Isabeau Kamphuis (nieuwsredacteur en video): “Off course officieel de FemmeFrontaal crew joinen! De meest opmerkelijke nieuwsberichten die mij bleven hangen waren de Lexus IS met 41.999 led lichtjes (maar let’s be honest, dat komt eigenlijk door de samenwerking van Lexus met Dua Lipa) én de Bentley cars in zoete pantone kleurtjes!”
website-foto-beaubentley_pantone_front

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?

Rianne Bergman (testredacteur): “Voor mij was het ’t eerste jaar bij FemmeFrontaal en ik heb al zoveel mooie auto’s mogen testen. Mijn hoogtepunt uit 2016? Help, ik kan niet kiezen: de woest aantrekkelijk gele Jeep Wrangler of de schattige en snelle MINI Cooper Cabrio JCW!”
jeep-wrangler-femmefrontaal-headermini_jcw_8292

Lars Oosterveen (fotograaf): “De McLaren 570S, de vorm, het geluid, de snelheid en de fotogeniekheid!”
14-9-mclaren-570s-1713

Rowan Peperkamp (testredacteur): “Absoluut het gevoel van vrijheid in mijn “eigen” exclusieve Beetle!”
volkswagen-beetle-denim_femmefrontaal_2

Manon Pleiter (gastredacteur): “Aanwezig op de hoofdtribune bij de F1 in Spa! Vol voor de pitboxen van van Mercedes. Onwijs genieten!”
manon-pleiter-spa-formule1-header

Janneke Licht (gastredacteur):
“Mijn hoogtepunt van 2016 was dit keer niet zelf achter het stuur, maar voor de tv kijkend naar Max Verstappen die wint in Barcelona! Kippenvel!”

Foto: Red Bull Contentpool
Foto: Red Bull Contentpool

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Een SUV, dat is wat vrouwen willen!
De Volvo XC90 is in 2015 uitgeroepen tot Womens World Car of...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *