Maak me gek! Check de nieuwe klassieke MINI Remastered

Helemaal verliefd op de look van een vintage auto met klassieke lijnen maar stiekem toch wel gewend aan de modern gemakken die auto’s vandaag de dag kennen? Dan is dit misschien wel de auto voor jou! Simple en stijlvol, dat zijn toch wel de sleutelwoorden van de klassieke MINI. Maar ook de MINI Remastered doet eer aan deze woorden. Een echt icoon in een moderne verpakking zonder de MINI persoonlijkheid aan te tasten. David Brown Automotive kreeg het voor elkaar.

mini remastered
mini remastered

Maar wat maakt deze MINI dan remastered? Die moderne twist waar we het over hebben zit hem in verschillende dingen: zo komt deze gepimpte klassieker met een premium infotainment systeem met touchscreen dat via Bluetooth verbonden kan worden met Apple CarPlay of Android Auto, zo vind je met behulp van het navigatiesysteem je weg terwijl je favoriete nummers uit de boxen knallen. En ook de motor kreeg een upgrade en produceert 30% meer power dan het origineel; en dat allemaal zonder breuk te doen aan de klassieke feeling van de MINI.

mini remastered
mini remastered

Personaliseer
En misschien nog wel het leukste; je kunt hem zelf ontwerpen. Je eigen bespoke MINI Remastered! Maak ons gek. Of je nu gaat voor klassiek zwart-wit of lekker wilt opvallen met Crimson King rood of Starman metallic blauw. Een specifieke kleur in gedachte? Ze staan overal voor open! De door jou gekozen kleur wordt zorgvuldig aangebracht in een proces dat maar liefst vier weken duurt, maar dan heb je ook wat! En niet alleen het lakkleurtje kun je zelf kiezen, ook de wielen en het leer kun je naar eigen smaak uitzoeken. Wij krijgen er in ieder geval al jeukende handjes van, kom maar op met die verfstalen!

Lees ook:  Rijtest Kia EV9: future proof in alles

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Ford patenteert verwarmde gordels
Van stil zitten krijg je het al snel koud, zeker in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *