Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023

Aston Martin DB12

Het afgelopen jaar zijn er een hoop auto’s de revue gepasseerd. De meeste ervan waren elektrisch. We doken in de statistieken om te kijken welke rijtesten in 2023 het best gelezen zijn. En de uitkomst zal je waarschijnlijk verbazen. Want het is niet alleen maar elektrisch wat de klok slaat!

Dit is de top 5 meest gelezen rijtesten van FemmeFrontaal:

1. Mercedes-Benz EQE SUV

“Met de komst van Mercedes’ elektrische aandrijvingen is er mijns inziens een keerpunt gekomen als gaat om range-anxiety, oftewel: angst dat je met een lege accu strandt. Een fenomeen waar tot voor kort alleen Tesla -rijders en een enkele Nio-fan van konden genieten. Dit is het gemak, de luxe en de vrijheid die we zoeken in een elektrische auto.”

2. Aston Martin DB12

“Deze wagen wil chicanes als ontbijt, de Route Napoléon als diner en een haarspeldbocht als toetje. Ik heb allerlei verbaasde geluiden gemaakt toen ik me realiseerde hoe ontzettend scherp deze auto op input reageert. Als een gulzige Dobermann Pincher vol adrenaline staat hij klaar om je commando’s op te volgen.”

3. Hyundai Kona Hybrid

“De KONA valt dus tussen de BAYON en de TUCSON in. Anne, PR-manager van Hyundai, noemde ‘m ook liefkozend ‘de kleine TUCSON‘. Niet alleen vanwege bepaalde lijnen in de carrosserie die je óók op de TUCSON kan vinden, maar vooral omdat hij ontzettend ruim is voor zijn klasse.”

4. Xpeng P7 Performance

“De XPENG P7 die in 2020 in eigen land werd gelanceerd, is de bestseller van de Chinese EV-startup en de geduchte concurrent van Tesla. Hoe ze dat doen? Door de elektrische auto niet alleen te zegenen met looks, maar ‘m ook nog meer vermogen te geven en sneller te laten opladen. Of we zijn overtuigd?”

Lees ook:  Lancia, de terugkeer naar eigenzinnigheid

5. Mazda CX-5

“Al met al is de CX-5 nog steeds een ontzettende fijne auto om mee te rijden. We noemden ‘m eerder al ‘romig’ en dat blijft nog steeds een van de woorden die als eerste in mij opkomen als ik er een aantal jaar later weer mee rijd.”


Lees alle rijtesten

Van volledig elektrische auto’s tot droomauto’s.

Lexus LBX Femmefrontaal Valencia

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Vrouwen scoren meer boetes dan mannen
Bleek gisteren nog dat één op de zes vrouwen het eng vindt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *