BMW bestaat 100 jaar, party in München!

BMW

Heb jij jouw BMW al gekust vandaag? Of die van je buurvrouw? In München vieren ze namelijk een feestje, en het is nog niet eens oktober. Het Duitse automerk bestaat 100 jaar!

De Bayerische Motoren Werke (BMW) werd vandaag exact 100 jaar geleden (1916) opgericht. Eerst als fabrikant van vliegtuigmotoren, vandaar de blauwwitte propellor in het logo (zie je het?). En na de 1e WO ging het auto’s én motoren maken.
BMW
BMW, we love it. Fout, classy, cute, het kan allemaal met BMW. Maar het belangrijkste: het rijdt zo ongelooflijk lekker! Of je nu in een leuke BMW 1 serie, foute BMW 6 serie, vrome BMW 2 serie AT, lekkere BMW 4 serie, dikke BMW i8, schattige MINI (ja, want dat is ook BMW), chique Rolls Royce (that’s BMW also!) rijdt of vasthoudt aan je klassieke BMW.

Even wat slogans van BMW op een rij: “Als je ècht wilt rijden”, “Beyond rational”, “BMW maakt rijden geweldig”, “Echt rijplezier begint hier”, “Freude an Fahren”, “Is it love?”, “Let’s mini”, “Sheer driving pleasure”, “The ultimate driving experience”, “the ultimate driving machine”.

Onze favoriete BMW’s:

BMW

Alle FemmeFrontaal rij-impressies met BMW’s, lees je hier!

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
Written By
More from femmefrontaal
Nieuwe of gebruikte auto kopen? Zeven tips!
Voor veel vrouwen is het kopen van een auto geen hobby. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *